Біологія дистанційно: добірка корисних онлайн-ресурсів
Викладачка біології в Ліцеї Educator Олеся Безсмертна підготувала добірку корисних онлайн-ресурсів для вивчення біології відповідно до календарного плану.

6-й клас (Ботаніка)

Ботаніка часто залишається таємницею за сімома замками для дітей. Допоможіть дітям розкрити ці таємниці, оскільки саме з блоку Ботаніки починається любов до природи.
Це два додатки для визначення рослин. За допомогою камери смартфона ви фотографуєте квіти і листки обраної рослини і вже через декілька секунд отримуєте пропозицію щодо назви рослини. Ці застосунки можна використати для здійснення фотопроєкту «Рослини мого саду (городу, найближчого лісу)».

7-й клас (Зоологія)

Зоологія часто є більш захопливою, аніж, наприклад, ботаніка. Незважаючи на те, що нас оточують і рослини, і тварини, безумовна перевага тварин є в тому, що вони бігають, повзають та стрибають. Тому важливо в цей період «підігріти» зацікавленість. З цією метою можна використати деякі онлайн-платформи. 
Explore.org  – зібрання веб-камер для спостереження за природою. Можна доручити учням спостереження за конкретними тваринами, за якими вони могли б спостерігати протягом декількох тижнів. Порадьте, щоб вони проводили спостереження по кілька хвилин в день і робили записи спостережень в щоденнику.
Добірка документальних фільмів про тварин, які залишать незабутні враження на все життя, на каналі Explore Documentary Films